Μέλος των οργανισμών
YouTube Spotify Facebook LinkedIn

Η Protasis Music ακολουθώντας την εξέλιξη και τις απαιτήσεις της Τεχνολογίας στην παραγωγή και στην προώθηση των παραγωγών της τα τελευταία χρόνια έχει προχωρήσει και σε digital παραγωγές και σε ψηφιακή διανομή μέσω μεγάλων ψηφιακών διανομέων παγκόσμιας εμβέλειας προωθώντας τις παραγωγές της σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Αναλαμβάνει εκτός από την έκδοση της παραγωγής και την ψηφιακή διανομή της με διαφάνεια και αρτιότητα στην απόδοση των εσόδων των καλλιτεχνών της .

Προωθεί και εξασφαλίζει το ψηφιακό μάρκετιγκ με τη συνεργασία εξειδικευμένων στελεχών σ αυτό τον τομέα ανεβάζοντας έτσι την επικοινωνιακή δυναμική των παραγωγών της .

Με ευθυγράμμιση στις απαιτήσεις των Νέων Τεχνολογιών περνά στην ψηφιακή εποχή εκμεταλλευόμενη τα καινούργια δεδομένα που εξασφαλίζουν μια άρτια καλλιτεχνική προβολή και προώθηση του υλικού των καλλιτεχνών της.

 

 

Συμβάσεις με ξένους οργανισμούς

Η στρατηγική μας είναι η απευθείας συνεργασία με τους πιο σημαντικούς οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης διεθνώς, όσον αφορά τη διαχείριση του ελληνικού και όχι μόνο ρεπερτορίου για τις εκτός Ελλάδος περιοχές.

Οι οργανισμοί αναφέρονται παρακάτω:


PRS-MCPS (Αγγλία)GEMA (Γερμανία)BUMA STEMRA (Ολλανδία)ACUM (Ισραήλ)


 

 

Protasis

© 2024 Protasis Music
Παπαφλέσσα 20
17563, Π. Φάληρο
Τηλ.: 210 3608040 - Fax.: 210 3634272 - email: info@protasismusic.gr

Η Εταιρεία
Οροι Χρησης