Μέλος των οργανισμών
YouTube Spotify Facebook LinkedIn
« ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Αλέκος Χρυσοβέργης

Ο Αλέκος Χρυσοβέργης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βύρωνα Αττικής. Από πολύ μικρή ηλικία εκδήλωσε την κλίση του προς τη μουσική και ξεκίνησε τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα μαθαίνοντας κιθάρα.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του δούλεψε ως μουσικός, τραγουδιστής, αλλά και μαέστρος μουσικών σχημάτων, χρησιμοποιώντας αυτή την πολύτιμη εμπειρία για να διαμορφώσει μια σφαιρική άποψη για το καλλιτεχνικό στερέωμα.

Σήμερα δικαίως αναγνωρίζεται ως ένας από τους σημαντικότερους λαϊκούς συνθέτες στα ελληνικά μουσικά δρώμενα, μιας και έχει γράψει εκατοντάδες τραγούδια, το μεγαλύτερο ποσοστό των οποίων έγιναν τεράστιες επιτυχίες και εκτελέστηκαν από σημαντικότατους καλλιτέχνες, σημαδεύοντας έτσι για πάντα το λαϊκό πεντάγραμμο που αντιπροσωπεύει την αυθεντική ελληνική μουσική.

Καταλυτική δε, υπήρξε η ικανότητά του στο να αναγνωρίζει και να αξιοποιεί από πολύ νωρίς τα νέα ταλέντα που υπόσχονται ένα λαμπρό μέλλον. Ως και σήμερα συνεχίζει να συνεργάζεται με τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες, αλλά ποτέ δε παύει να αναζητά το "νέο αίμα" που θα προσφέρει κάτι το διαφορετικό στη σύγχρονη μουσική σκηνή. Παράλληλα, διδάσκει φωνητική και σύνθεση σε ανθρώπους με όρεξη για μάθηση και βλέψεις προς μια αντίστοιχη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο κύκλος του ως άνθρωπος έχει ολοκληρωθεί και στον προσωπικό τομέα, αφού είναι παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με τη σύζυγό του Ειρήνη, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον Αλέξανδρο. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η οικογένειά του αποτελεί και την πηγή έμπνευσής του.

Protasis

© 2021 Protasis Music
Παπαφλέσσα 20
17563, Π. Φάληρο
Τηλ.: 210 3608040 - Fax.: 210 3634272 - email: info@protasismusic.gr

Η Εταιρεία
Οροι Χρησης