Μέλος των οργανισμών
YouTube Spotify Facebook LinkedIn
Νίκος Λογοθέτης - Επιστροφή
20/10/2023

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Νίκος Λογοθέτης μετά από καιρό επιστρέφει και πάλι στα καλλιτεχνικά δρώμενα με μία νέα δισκογραφική δουλειά με τίτλο «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ».

Κυκλοφορεί από την Protasis Music

Ακούστε ολόκληρο το άλμπουμ εδώ:

Άλμπουμ: Επιστροφή

iTunes/Apple Music

Deezer

Στην νέα δουλειά του, ο Νίκος Λογοθέτης σε σύνθεση και ερμηνεία δική του, συνεργάζεται με καταξιωμένους στιχουργούς όπως την Ελένη Γιαννατσούλια, τον Πάνου Φαλάρα, την Ναταλία Γερμανού και τον Αντώνη Παππά.

Κατά το παρελθόν συνεργάστηκε με επωνύμους και καταξιωμένους συνθέτες και τραγουδιστές :

Σταύρο Ξαρχάκο, Μίμη Πλέσσα, Γιώργο Κατσαρό, Γρηγόρη Μπιθικώτση, Αντώνη Καλογιάννη, Σταμάτη Κοκοτά, Ελένη Βιτάλη, Τάνια Τσανακλίδου, Γλυκερία, Γιάννη Βογιατζή, Ελπίδα, Δώρο Γεωργιάδη, Θέμη Ανδρεάδη, Βλάση Μπονάτσο, και πολλούς άλλους..

Είχε λάβει μέρος στο διαγωνισμό τραγουδιού « ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ», όπου βραβεύτηκε με το πρώτο βραβείο μαζί και το χρηματικό έπαθλο, ως ο καλύτερος τραγουδιστής της χρονιάς.

Η προσωπική δισκογραφία του περιλαμβάνει, συνθέσεις Μίμη Πλέσσα, Γιώργου Κατσαρού, Δώρου Γεωργιάδη και Γιάννη Καραλή και με στιχουργούς Σώτια Τσώτου , Πάνου Φαλάρα, Αντώνη Παππά, Ηλία Λυμπερόπουλο, Γιώργο Κανελλόπουλο, Θάνος Σοφός και Ρώνη Σοφού.

#epistrofi

#newmusicalert

#newmusicrelease

#newmusicfriday

#greekmusiclovers

#greekmusic

Protasis

© 2024 Protasis Music
Παπαφλέσσα 20
17563, Π. Φάληρο
Τηλ.: 210 3608040 - Fax.: 210 3634272 - email: info@protasismusic.gr

Η Εταιρεία
Οροι Χρησης