Μέλος των οργανισμών
YouTube Spotify Facebook LinkedIn
ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ "ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΑΚΙΕΣ"
02/04/2024

Μια ακόμα εξαιρετική συνεργασία του Πάνου Κατσιμίχα με την Protasis Music μέσα από την  κυκλοφορία του νέου του ψηφιακού του άλμπουμ με τίτλο Το σπίτι με τις Ακακίες που  επικυρώνει τη διαχρονική συνύπαρξη της εταιρείας μας με τον σπουδαίο καλλιτέχνη

Ο ίδιος δίνει τη δική του περιγραφή ως προς το περιεχόμενο της συλλογής αυτής, αλλά και ως προς το κίνητρο της δημιουργίας και κυκλοφορίας της, μέσα από πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό Μετρονόμος  στο παρακάτω απόσπασμα .

"Το Σπίτι με τις ακακίες¨,  είναι αυτό που σκέπασε με την αγάπη του τα παιδικά χρόνια, την εφηβεία και την επώδυνη πρώιμη ενηλικίωση. Έπειτα άρχισε ένα ταξίδι που μας τράβηξε μακριά και για πολύ καιρό. Σε αυτό όμως το σπίτι έγιναν όλα. Τα πρώτα διαβάσματα, οι πρώτες μουσικές, οι πρώτες αποφάσεις, το πείσμα για έναν δρόμο που είχα διαλέξει από παιδί κι ας μην το ομολογούσα, ούτε καν στον εαυτό μου. Ό,τι ακολούθησε μετά ήταν απλά θέμα χρόνου. Όλα έπρεπε να γίνουν.. και γίνανε. ". **Aυτό αφορά το άλμπουμ "Το Σπίτι με τις ακακίες "

Η γνωστή προσεγμένη και ποιοτικά άρτια παραγωγή του Πάνου Κατσιμίχα με τον χαρακτηριστικό και αγαπημένο ήχο και ερμηνεία του έρχεται να προσθέσει μια ακόμη σημαντική κυκλοφορία  στις ήδη υπάρχουσες της Protasis Music, σε συνέχεια της διαχρονικής συνεργασίας μαζί της των παραγωγών των Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα .

« Το σπίτι με τις ακακίες » περιγράφεται και ερμηνεύεται μουσικά μέσα από 9 γνωστά  τραγούδια χαρακτηριστικού δείγματος γραφής τόσο δημιουργικά όσο και ερμηνευτικά,   του Πάνου Κατσιμίχα,  με τη συνεργασία εξαίρετων μουσικών και  εγγυάται το αισθητικό αποτέλεσμα της παραγωγής . Αναλυτικά τα στοιχεία των μουσικών  και οι στίχοι των τραγουδιών στο συνημμένο αρχείο .

 

Spotify: https://spoti.fi/4cFbu5v

iTunes/ Apple music: https://apple.co/3J35l5N

Deezer: https://bit.ly/3U3Sp5M

Youtube playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PLfZuyBymkXCGO2nIsJDHzM4wOurmaPUZf

 

Protasis

© 2024 Protasis Music
Παπαφλέσσα 20
17563, Π. Φάληρο
Τηλ.: 210 3608040 - Fax.: 210 3634272 - email: info@protasismusic.gr

Η Εταιρεία
Οροι Χρησης